Om Reklamfilm


Om oss

Reklamfilm.org gör filmer för kommersiellt bruk. Vi har stor vana av filmproduktion för både små och stora företag. Vårt arbete tar inte slut när en film är producerad, vi ser även till att den är sökbar.

Det är tydligt att televisionen i den form vi länge känt den allt mer övergår i en digital värld. Ett nytt distribueringssätt har skapats och enligt comScore Video Metrix senaste rapport tittar 75 % av internetanvändare på video. Inom marknadsföring på internet finns enbart i Sverige en förväntad tillväxt på 10-15 miljarder kronor, och bara videomarknadsförningen förväntas inbringa mellan 1 till 1,5 miljarder kronor per år. Ur en europeisk ståndpunkt kan siffran emellertid uppgå till mellan 25 och 50 miljarder kronor per år.

Ökningen av höghastighetsåtkomst till internet via bredband har skapat en aldrig tidigare skådad konsumentefterfrågan på media distribuerad över internet, och följaktligen omdirigerar annonsörer och upphovsmän fokus från text till videobaserat material. Utöver materialet från traditionella leverantörer stiger även tillgången av egenproducerad media. Som videospridande webbsida hävdar YouTube sig ha omkring 24 timmar nya uppladdningar av videor varje dag. Videomaterialet skapas inte bara för skapandets skull, utan ses också av miljontals människor och “Reklamfilm.org” anser därför att video numera bör vara del i er strategiska marknadsföring på internet.
Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss,  maila oss på lb@ziike.com